Heb je zelf geen herbruikbare taartdoos? Je kan er ook één van Bake Up! gebruiken.

Omdat niet iedereen zelf een herbruikbare taartdoos ter beschikking heeft, heb ik er zelf een aantal aangekocht om mee te geven met klanten.
Dat wil zeggen dat je dus van Bake Up! een taart-transportdoos mag gebruiken, mits betaling van een waarborg van 10 euro. Graag zou ik de doos dan binnen de week afgewassen terug hebben.
Je krijgt dan vanzelfsprekend ook de euro korting voor het gebruik van een herbruikbare doos.

Ik heb zo nu 5 dozen in m’n assortiment, in een aantal maten en kleuren. Wil je daarvan gebruik maken, dan graag dat vermelden bij je bestelling. Als je bestelt via de website, dan kan je dat in het commentaarveld schrijven.

Hopelijk kunnen we zo nog wat minder wegwerpdozen de wereld in sturen 🙂

 

2 comments for “Heb je zelf geen herbruikbare taartdoos? Je kan er ook één van Bake Up! gebruiken.

 1. Van der molen Rina
  15 juni 2018
  Beantwoorden

  Geachte, we hebben het gratis proefmoment in Gelrode gemist en zijn geïnteresseerd in gluten- en lactosevrije producten . Zou u mij kunnen informeren over eventuele andere proefplaatsen aub ? Alvast bedankt, VdmR

 2. Wouter
  15 juni 2018
  Beantwoorden

  Beste, wij danken u voor uw interesse in onze producten. Als u op de hoogte wilt blijven van mogelijke proefmomenten kan u regelmatig de site of onze facebookpagina controleren. Optioneel kan u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief waarin wij u steeds op de hoogte zullen houden van toekomstige events.

  Met vriendelijke groet,

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *