Nieuw telefoonnummer: 0470769026

Bake Up! heeft een nieuwe telefoonnummer: 0470769026

Het oude werkt ook nog steeds, maar ik heb besloten om toch een onderscheid te maken tussen telefoonnummers privé en professioneel.
Omdat ik slechts één telefoonnummer had, wist ik niet of iemand belde voor Bake Up!, of voor mij privé. Ik pakte daarom ook standaard op met “met Annemie”, wat bij een aantal klanten voor verwarring zorgde. Klanten die mijn naam niet kennen, wisten immers niet of ze goed verbonden waren met Bake Up!.

Dus om alle verwarring de wereld uit te helpen, heeft Bake Up! nu z’n eigen telefoonnummer. Met z’n eigen openingszin, helemaal op maat van de zaak. Met nog wel steeds dezelfde persoon aan de andere kant van de lijn 🙂
En ik word zeker niet boos als jullie mij nog bellen op de vroegere nummer. De 2 simkaarten zitten immers in hetzelfde toestel.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *