Over mezelf

cupcake

Mijn naam is Annemie, mama van 2 prachtige dochters en gepassioneerd door een gezonde levensstijl.

Als kind en jongere heb ik m’n hele jeugd te kampen gehad met overgewicht. Tot ik op een bepaalde moment echt vond dat het genoeg was geweest. Tijdens mijn studententijd begon ik wat meer te bewegen en na de geboorte van m’n oudste dochter besloot ik ook m’n overgewicht aan te pakken.

Met behulp van Weight Watchers en een enorm doorzettingsvermogen, slaagde ik erin om een gezond gewicht te bereiken. Ik leerde wat gezonde voedings- en leefgewoontes juist inhouden, en hoe je die kan integreren in het dagelijks leven. Desserts zijn nu eenmaal een onderdeel daarvan, ik zou niet anders willen! M’n creativiteit werd uitgedaagd om zowel m’n liefde voor desserts als voor gezond eten te combineren. Door de jaren heen ontdekte ik een heleboel receptjes en experimenteerde ik erop los.

Een parentale burn-out zorgde er dan voor dat ik gedwongen werd m’n hele leven te herevalueren. Daaruit heb ik besloten dat ik die passie voor gezonde desserten niet voor mezelf wil houden, maar met de wereld wil delen. ‘Bake Up!’ was geboren!
Het resultaat van al die experimenten kan je nu dus zelf uitproberen. Kijk, proef, en vooral… GENIET!